Φίλτρα

Αναζήτηση Αυτοκινήτου

GDPR Terms

Katakiscars.GR

 AUTOGROUP

Όροι Χρήσης:

1.      Γενικά

 

·         Ο δικτυακός τόπος www.katakiscars.gr αποτελεί ιδιοκτησία της οικογένειας Κατάκη.

Η οικογένεια Κατάκη δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου στη Δυτική Μακεδονία από το 1956.

Τα πρώτα βήματα της οικογενειακής επιχείρησης έγιναν με την εμπορία φορτηγών αυτοκινήτων και λίγο αργότερα με την προώθηση

του θεσμού των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

9 ΧΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, 57001 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΤΗΛ +30 2310 455 815 , FΑΧ +30 2310 455 821 www.katakiscars.gr

 

·         Στους χρήστες - μέλη του δικτυακού τόπου www.katakiscars.gr παρέχεται    

πρόσβαση στη παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

 

 

·         Ο χρήστης - μέλος έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες τουwww.katakiscars.gr .

Ο απλός χρήστης δεν υποχρεούται να συμπληρώσει το έντυπο και τα πεδία της φόρμας εγγραφής μέλους της ιστοσελίδας www.katakiscars.gr

προκειμένου να πλοηγηθεί στο δικτυακό τόπο και να βλέπει το περιεχόμενο του. Ωστόσο, για να απολαμβάνει ο χρήστης τις δυνατότητες

των χρηστών μελών, όπως τη δυνατότητα on–line παραγγελίας, τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς, τη πρόσβαση σε newsletters, στην ενημέρωση

και στην προώθηση των προϊοντων και των υπηρεσιών μας, ο χρήστης θα πρέπει να πραγματοποιήσει εγγραφή στις υπηρεσίες του διαδικτυακου

τόπου www.katakiscars.gr

 

·         Προς διασφάλιση σας, σας σημειώνουμε ότι τηρούμε αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα,

όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με Τ.Κ., στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, e-mail), κλπ.

 

 

·         Ο Ν. 2472/1997, όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006, ορίζει ότι για την τήρηση αρχείου, το οποίο περιλαμβάνει

 προσωπικά δεδομένα, απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου. Για τον λόγο αυτό, εάν δεν συμφωνείτε με την

καταχώρηση των παραπάνω δεδομένων σας για τους σκοπούς, που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα, παρακαλείστε να απέχετε

από την χρήση της και να περιοριστείτε στη χρήση αυτής ως απλός χρήστης.

Σε κάθε περίπτωση η περαιτέρω χρήση από εσάς της παρούσας ιστοσελίδας για την υποβολή ηλεκτρονικής παραγγελίας ή για την συμμετοχή

σας σε διαγωνισμούς, κληρώσεις, ή άλλες εκδηλώσεις ισοδυναμεί με την ρητή συναίνεσή σας για την καταχώρηση των παραπάνω δεδομένων

σας στο τηρούμενο αρχείο και ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων χρήσης και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.

 

·         Εγγυόμαστε ότι δεν γίνεται αυτόματη ανάληψη στοιχείων απλών - χρηστών και επισκεπτών της σελίδας μας.

 

 

·         Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση της εφαρμογής αλλά και

η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους εκ μέρους σας.

 

2.  Ρητή αποδοχή και ειδική συναίνεση του χρήστη της σελίδας μας με τους παρακάτω όρους:

 

·         Διατηρούμε το δικαίωμα μονομερώς να τροποποιούμε ή να ανανεώνουμε τους όρους της παρούσας. Τυχόν μεταβολές στην πολιτική μας

σε ότι αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τον νόμο ή τους όρους χρήσης, θα καταγράφονται στο site μας.

Παρακαλείσθε να παρακολουθείτε τις μεταβολές αυτές σε και πριν κάθε χρήση των εφαρμογών της σελίδας μας από εσάς.

 

·          Οι πληροφορίες παροχής υπηρεσιών, που παρέχονται στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη

 που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή από διακοπές λειτουργίας της εφαρμογής ή λόγω ανωτέρας βίας.

 Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάκοπη και χωρίς σφάλματα λειτουργία της ιστοσελίδας.

 

·         Δεν φέρουμε ευθύνη έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την διακοπή πρόσβασης στην εφαρμογή

για τεχνικούς λόγους ή από προβλήματα και δυσχέρειες, που μπορεί να επηρεάσουν ή να εμποδίσουν ή αναστείλουν την λειτουργία της

και την υποβολή ή εκτέλεση ηλεκτρονικών παραγγελιών.

 

·          Επιφυλασσόμαστε ως προς τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

 

·         Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να μην απεικονίζουν πιστά το τελικό προϊόν.

 

Σε περίπτωση τυχόν μη διαθεσιμότητας ή έλλειψης κάποιων προϊόντων, θα κληθείτε από εκπρόσωπο του καταστήματος

για την τροποποίηση της παραγγελίας σας. Διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας σας, δεν μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2310 204220. 

 

Οι τιμές online είναι οι τελικές τιμές συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ μετά από όλες τις εκπτώσεις και

δεν ισχύουν για τηλεφωνικές παραγγελίες. 

 

 

3.      Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

·         Οι εικόνες, λογότυπα, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα κ.α είναι πνευματική ιδιοκτησία μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές

διατάξεις του ελληνικού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κάποια από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές

σελίδες του παρόντος ιστοτόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων, συνεργατών εταιρειών ή φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική

και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

 

·         Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, download, μεταποίηση, μεταπώληση,

δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο και πάροχο του περιεχομένου

του δικτυακού τόπου.

 

 

 

4.      Ασφάλεια

 

Σεβόμενοι το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων, έχουμε λάβει μέτρα για την διασφάλιση και προστασία τους.

 

Οι διακομιστές (servers), στους οποίους αποθηκεύονται τα στοιχεία των συναλλαγών σας και τα προσωπικά δεδομένα σας

φυλάσσονται σε ασφαλείς εγκαταστάσεις.

 

Η εφαρμογή διέπεται από μέτρα ασφαλείας, τόσο για την μεταφορά των δεδομένων, όσο και για την προστασία από απώλεια,

κακή χρήση ή αλλοίωση αυτών.

 

Μόνο εξουσιοδοτημένα από εμάς άτομα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας, χρησιμοποιώντας απόρρητους

κωδικούς και μόνον όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για την διεκπεραίωση των παραγγελιών σας ή άλλων αιτημάτων σας.

 

Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών σας θεωρείται αυτονόητη.

 

Τα στοιχεία των προσωπικών δεδομένων σας και των συναλλαγών σας δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, εκτός εάν έχουμε ειδική

 εξουσιοδότηση από εσάς, ή επιβάλλεται από διατάξεις του νόμου, δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

 

 

5.      Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Κατά την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας αλλά και την υποβολή της προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία των προϊόντων που

έχετε επιλέξει σας ζητούνται στοιχεία προσωπικών δεδομένων (π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση με Τ.Κ., στοιχεία επικοινωνίας

(τηλέφωνα, e-mail), κλπ. Μας παρέχετε τα στοιχεία αυτά οικειοθελώς στο πλαίσιο εγγραφής σας, στην οποία προβαίνετε έχοντας ήδη

λάβει γνώση του και αποδεχθεί ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας και τους όρους χρήσης αυτής και με την ρητή

 συγκατάθεσή σας ότι τα στοιχεία αυτά επιτρέπεται να αποτελέσουν στο μέλλον, οποτεδήποτε παρίσταται ανάγκη κατά την κρίση μας

 και μέχρις ότου μας γνωστοποιήσετε ότι ανακαλείτε ρητά την παραπάνω συγκατάθεσή σας, αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων

προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Ν.2472/1997 όπως αυτός τροποποιήθηκε από το Ν. 3471/2006.